Zahovič: Pirić stiže na ljeto! Ćavar? Za nas je i to gotova stvar

Transferi bi bili lijep dodatak budžetu koji ove godine još nije nadopunjivan transferima – Zrinjski ih u 2017. nije imao.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2017. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maribor je potvrdio da će od sljedeće sezone njihov dres nositi i dva igrača Zrinjskog Kenan Pirić te Marijan Ćavar, kao i 27-godišnji igrač Malija Kassim Doumbia.

"Kenan Pirić je jedan od najtalentiranijih golmana u ovom dijelu Europe. Reprezentativac je BiH, zamjerna za sjajnog Asmira Begovića, ima veliki potencijal i nema sumnje u njegove kvalitete. Momčadi će se priključiti sljedećeg ljeta. Dogovorili smo se s predstavnicima Zrinjskog da brani u Mostaru do kraja sezone i pomogne im da osvoje željeni naslov, a zatim će se pridružiti našoj momčadi i povećati konkurenciju među stativama", rekao je sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič za službenu stranicu kluba, a prenosi Goal.com.

Osvrnuo se i na situaciju Ćavara.

"Ćavar je jedan od najvećih talenata u regiji. Potvrdili smo sporazum s Zrinjskim i očekujemo dolazak mladog reprezentativca BiH. Za nas, transfer je završen, jer sa Zrinjskim imamo dobre odnose", kazao je Zahovič.

Transferi bi bili lijep dodatak budžetu koji ove godine još nije nadopunjivan transferima – Zrinjski ih u 2017. nije imao.

Što je s ostalim odlascima, a bit će ih kao i uvijek. Ovaj tjedan Tonči Kukoč je objavio kako napušta Mostar,  a minutaža sugerira da bi se Zrinjski mogao zahvaliti Luki Lučiću, Salki Jazvinu i Momčilu Mrkajiću, no klub se još nije službeno oglasio.

 

Kopirati
Drag cursor here to close