izraelci došli u bih

Zahavi: Navikao sam igrati u atmosferi kakva će biti na Bilinom polju

Sport / Nogomet | 10. 06. 2015. u 09:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Izraela danas dolazi u Sarajevo odakle će autobusom otputovali u Zenicu.

Tenzije u toj reprezentaciji na vrhuncu su, pa su izraelski novinari zabilježili da je na jednom treningu došlo do verbalnih čarki između igrača.

“Takve stvari normalne su i uobičajene na treninzima. Često na treningu dođe do izlijeva emocija, nekad dobrih, nekad loših. Ne moraju ni mediji svaki trening vidjeti, jer trebamo mir pred ovu utakmicu”, kazala je jedna od najvećih izraelskih zvijezda Eran Zahavi.

Ofenzivni vezni igrač Maccabija iz Tel Aviva zabio je treći pogodak u onoj 3:0 pobjedi nad Bosnom i Hercegovinom u Haifi. Kaže da će utakmica u petak biti potpuno drugačija u odnosu na taj susret iz studenog.

“Utakmica će biti teška i posve drugačija od prethodne. Oni će se željeti iskupiti za taj poraz, a mi ćemo pokušati izvući što povoljniji rezultat ,” dodao je Zahavi.

Izraelski mediji puni su priča o Zenici i neprijateljskoj atmosferi koja će vrlo vjerojatno dočekati njihove nogometaše. Zahavi se atmosfere ne plaši jer, kako je rekao, naviknuo je igrati u sličnoj u derbijima Tel Aviva.

U jednom takvom Zahavi se čak potukao s navijačem Hapoela.

“Stadion u Zenici me podsjeća na stadion Hapoela. Pretpostavljam i da će atmosfera biti slična, a nadam se i da će rezultat biti isti”, istaknuo je Zahavi aludirajući na to da je njegov Maccabi neporažen u zadnja tri najveća izraelska derbija.

Kopirati
Drag cursor here to close