Kraj priče

Zadnji dan prijelaznog roka nogometaša bez velikih potresa

U Bundesligi je najzvučniji prelazak u zadnji čas onaj Nurija Sahina iz Borussije Dortmund u Werder Bremen. Ovaj transfer vrijedan je tek jedan milijun eura, piše Bild
Sport / Nogomet | 01. 09. 2018. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijelazni rok u ligama petice, osim engleske Premier lige, završio je 31. kolovoza u ponoć. Često se događalo da neki bombastični transferi budu zaključeni upravo ''pet do dvanaest'', ali ovoga puta nije bilo velikih potresa.

Bivši njemački mladi reprezentativac Maxim Choupo-Moting potpisao je ugovor s PSG-om, gdje je došao iz engleskog Stoke Cityja, kluba koji je protekle sezone ispao iz Premier lige.

Tamo će se Choupo-Moting pridružiti dosadašnjem braniču Bayerna,  Juanu Bernatu, kojega je također kupio novi trener Thomas Tuchel.

Ola Toivonen, švedski reprezentativac koji će najviše biti upamćen po zgoditku kojeg je postigao protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu Rusiji, napušta francuski Toulouse i odlazi u Australiju, gdje je potpisao za klub Melbourne Victory.

Borja Mayoral prešao je iz Reala na posudbu u Levante. Mayoral je procijenio da su mu šanse za minutažu u Kraljevskome klubu još manje, jer je u međuvremenu na Santiago Bernabeu stigao Mariano.

Fabio Coentrao prešao je iz Reala u Rio Ave.

U Bundesligi je najzvučniji prelazak u zadnji čas onaj Nurija Sahina iz Borussije Dortmund u Werder Bremen. Ovaj transfer vrijedan je tek jedan milijun eura, piše Bild, a ne treba zaboraviti kako se radi o nogometašu koji je igrao za Real Madrid i Liverpool.

Francuski nogometni prvoligaš Lyon uspio je angažirati mladog 22-godišnjeg napadača Moussu Dembelea, koji je posljednje dvije sezone proveo u škotskom prvaku Celticu. Vrijednost transfera procjenjuje se na 22 milijuna eura, a Dembele je s Lyonom potpisao ugovor na pet godina.

Kopirati
Drag cursor here to close