Pep Guardiola

"Za koga igra Messi? Taj klub je favorit Lige prvaka"

Na pitanje je li City s obzirom na ekipu i formu među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka, Pep je ostao vjeran svome poštovanju prema argentinskom nogometnom čarobnjaku.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2017. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Katalonski nogometni stručnjak Pep Guardiola vjeruje kako je njegov bivši klub prvi favorit za osvajanje Lige prvaka u ovoj sezoni. Jedan je odlučujući razlog - Leo Messi.

Njegov sadašnji klub Manchester City u srijedu je protiv Newcastle Uniteda zabilježio 18. pobjedu za redom u Premier ligi, a sjajni rezultati na terenu drže ih trenutačno na vrhu tabele, s čak 15 bodova prednosti u odnosu na ''vjernog'' pratitelja iz istog engleskog grada.

Kao i Barcelona, Građani također nisu izgubili još ni jednu prvenstvenu utakmicu u aktualnoj sezoni, a u Ligi prvaka su oba kluba na podjednako uvjerljiv način prošli u knockout fazu.

Guardiola smatra kako je Barcelona ipak u prednosti u odnosu na sve druge klubove. Na pitanje je li City s obzirom na ekipu i formu među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka, Pep je ostao vjeran svome poštovanju prema argentinskom nogometnom čarobnjaku.

"Za koga igra Messi? Taj klub je favorit!", kazao je.

Guardiola nikad nije do kraja zadovoljan izvedbom svoje momčadi, ali u ovome trenutku ipak ne krije zadovoljstvo odnosom i formom igrača Cityja. U srijedu na St. James 'Parku su dominirali protiv Newcastlea, ali su propustili zatvoriti utakmicu nakon vodstva od 1:0, golom Raheema Sterlinga. Unatoč određenoj frustraciji zbog neizvjesnosti rezultata, Guardiola je iskazao zadovoljstvo pristupom svojih igrača i vidljivom namjerom da nastave svoj rekordan niz i dominaciju u prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close