Transfer

Xaviu prioritet Dani Olmo

Barcelona se nalazi u velikoj krizi ove sezone, a to najbolje pokazuje činjenica da se u La Ligi nalaze na tek devetoj poziciji.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2021. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je prije skoro dva tjedna odlučila uručiti otkaz Ronaldu Koemanu nakon serije loših rezultata, te je za novog trenera izabran Xavi.

Xavi se nakon šest godina vraća u klub u kojem je proveo cijelu igračku karijeru, ali jasno je da je pred njim veliki izazov.

Barcelona se nalazi u velikoj krizi ove sezone, a to najbolje pokazuje činjenica da se u La Ligi nalaze na tek devetoj poziciji. Xavi je priznao da nije zadovoljan ni igračkim kadrom i želi u siječnju dovesti nekoliko pojačanja.

Španjolski mediji već nekoliko dana špekuliraju o tome koga će Barcelona pokušati dovesti, ali jasno je kako im to neće biti jednostavno zbog financijske krize.

Kako piše katalonski Sport, prva meta će biti Dani Olmo koji trenutno igra u Leipzigu. Xavi vjeruje kako bi on bio odlično pojačanje i poručio je čelnicima kluba da je Olmo prioritet.

Pored toga očekuje se kako će Barcelona dovesti i napadača nakon što je Sergio Aguero ponovo van terena. Xavi ima na raspolaganju Luuka de Jonga, ali kako stvari stoje on će se nakon samo pola godine vratiti u Sevillu s posudbe.

Kopirati
Drag cursor here to close