U taboru Barcelone ogorčeni

Xavi: Vidjeli ste što je sudac uradio

Sada se pojavila nova, bolja snimka na kojoj se vidi kako golman Reala Andrii Lunin praktički vadi loptu iz gola.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2024. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xavi i društvo su nakon ispadanja protiv PSG-a rigali vatru na suce, a slično je i danas, jutro nakon El Clasica u kojem je Real slavio s 3:2 kasnim pogotkom Bellinghama te praktički osigurao titulu. Real je sad na 11 bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcom šest kola prije kraja.

Sporna situacija ovoga se puta dogodila u 27. minuti, pri rezultatu 1:1, kada je Lamine Yamal iz blizine opalio po golu, lopta je naizgled prešla gol-liniju, ali na kraju pogodak ipak nije priznat

Video: Sporni detalj 

Sada se pojavila nova, bolja snimka na kojoj se vidi kako golman Reala Andrii Lunin praktički vadi loptu iz gola. Čini se da je lopta zaista cijelim obujmom prešla gol-crtu, no u VAR sobi su presudili drugačije, a u Barceloni tu situaciju vide kao ključnu nakon poraza. Spomenimo i da španjolska Primera nema gol-tehnologiju!?

"Mi smo bili bolja ekipa i zaslužili smo pobjedu! Ne moram ništa govoriti o ovome sucu, svi ste vidjeli što je radio. Ako počnem govoriti gdje je sve pogriješio, kaznit će me. ali ljudi imate slike i videa, pogledajte što je napravio", grmio je Xavi nakon utakmice, baš kao i u srijedu nakon ispadanja od PSG-a.

Kopirati
Drag cursor here to close