38 utakmica samo 20 pobjeda

Xavi traži nova pojačanja, statistički najgori trener Barce

Sport / Nogomet | 14. 08. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivali su navijači Barcelone puno više na početku sezone od mršavih 0:0 protiv Rayo Vallecana. Ipak su tu igrači poput Lewandowskog, Raphinhe, međutim slika je slična onoj iz prošle sezone. Naravno da je nakon utakmice bio razočaran i Xavi koji i dalje traži nova pojačanja.

"Rayo se jako dobro branio. Šteta jer smo htjeli pokazati ljudima da smo na pravom putu. Razočaranje je, ali molimo za strpljenje. Razočarani smo.Već sam rekao da se moramo nastaviti pojačavati i imamo vremena do 31. kolovoza, posebno moramo dovesti desnog beka. No, to nam nije nikakav alibi za sinoćnju utakmicu.Razočaran sam, velika su očekivanja od ove sezone i ovako krenuti nije najbolji način. Moramo poboljšati efikasnost, koristiti naše prilike. Rayo nam je jako otežao, zatvorio linije dodavanja", rekao je nakon utakmice Xavi koji je prema određenoj statistici za sada najgori trener u povijesti kluba!

U 38 utakmica na klupi ima samo 20 pobjeda, odnosno 52,63%. Čovjek kojeg je naslijedio, Roman Koeman je bio na 58,21%, a svi ostali visoko su iznad 60 posto pobjeda. Daleko najuspješniji je Luis Enrique sa 76,24% pobjeda na klupi.

Kopirati
Drag cursor here to close