Službeni sponzor

Wwin novi sponzor Nogometne lige Bosne i Hercegovine

Sport / Nogomet | 10. 02. 2024. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je potpisan ugovor između Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i Williams d.o.o. (Wwin), kojim će ova kompanija, koja je licencirana za priređivanje igara na sreću, postati službeni sponzor najvišeg ranga natjecanja u Bosni i Hercegovini.

U ime kompanije Wwin, ugovor o sponzorstvu potpisao je ovlašteni zastupnik Ante Matijević, koji je izrazio zadovoljstvo što će Wwin imati priliku podržati jedno od najznačajnijih sportskih natjecanja u Bosni i Hercegovini: "Ova suradnja simbolizira našu neumornu predanost razvoju sporta u zemlji, te želju da publici pružimo priliku da uživaju u vrhunskom nogometu. Za nas u Wwin-u ovo predstavlja više od sponzorstva. Smatramo da je to obaveza prema sportu, navijačima i cijeloj zemlji. Ponosni smo što kroz ovaj petogodišnji projekt možemo doprinijeti razvoju nogometa i sporta općenito i izuzetna mi je čast što danas imam priliku u ime Wwin tvrtke ozvaničiti ovu suradnju", ističe Matijević.

Potpisnik ugovora u ime NS/FS BiH bio je generalni tajnik Adnan Džemidžić, koji je izjavio: „Ovo je veoma važan trenutak za bh. nogomet. Partnerstvo s kompanijom Wwin otvara nove mogućnosti za razvoj našeg nogometa i unapređenje kvaliteta naših natjecanja. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama postići značajne rezultate i doprinijeti daljoj popularizaciji fudbala u Bosni i Hercegovini.“

Džemidžić je još dodao:

"Nogometna liga Bosne i Hercegovine već godinama privlači pažnju ljubitelja sporta širom zemlje, a ulazak kompanije Wwin kao sponzora dodatno će ojačati status ovog natjecanja. Očekuje se da će ova suradnja donijeti brojne beneficije, kako za klubove našeg elitnog nogometnog natjecanja, tako i za ljubitelje ovog sporta širom Bosne i Hercegovine."

Naziv našeg elitnog nogometnog natjecanja od proljetnog dijela sezone 2023/24. biće Wwin liga Bosne i Hercegovine. Kroz ovu suradnju kompanija Wwin će omogućiti streaming i veću gledanost lige kako u državi tako i van granica iste, a sve s ciljem stvaranja boljeg sportskog okruženja promičući vrijednosti sporta i omogućavajući pristup kvalitetnom sportskom sadržaju.

Kopirati
Drag cursor here to close