Chelsea sa novim vlasnikom do boda

Wolverhampton do boda u 97. minuti, poraz Burnleya

Machado Trincão je u 79.minuti prvo prepolovio zaostatak, a onda je u 97. minuti, Coady pogodio za konačnih 2:2. U oba slučaja Tomás Oliveira je bio asistent.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2022. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvanaest golova u četiri utakmice. To je ona gruba statistika utakmica Premiershipa koje su odigrane u onom uobičajnom subotnjem terminu. Utakmice od kojih su pojedine imale ili mogle imati svoju težinu. Ali nisu bile nezanimljive.

Dva gola u 79 sekundi prvog poluvremena, na otvaranju utakmice kasnije su bila više nego dovoljna Brentfordu za dvanaestu pobjedu u ovoj sezoni. Prvo je Pontus Jansson iz blizine pogodio za 1:0 na ubačaj Ivana Toneyja, prije nego što je Yoane Wissa nekoliko trenutaka kasnije zabio sa ruba kaznenog prostora. Sudbinu gostiju je zapečatio Kristoffer Ajer deset minuta prije kraja. Iako je poražen, Southampton ima osam bodova više od prvog ispod crte, Evertona.

Isti broj bodova kao i Brentford (43) ima Aston Villa. Burnley koji se bori za opstanak je danas ispustio važne bodove na domaćem terenu. Nakon tri vezana trijumfa.

Danny Ings zabio je svom bivšem klubu, u sedmoj minuti i nije slavio gol. U 31.minuti raspoloženi gosti su već imali dva gola prednosti. Argentinac Emiliano Buendia koji je danas dobio priliku umjesto Coutinha se pobrinuo za drugi gol. Sve je bilo odlučeno u 52. minuti kada Ollie Watkins diže prednost gostiju na 0:3. Na kraju je poraz domaćih ublažio Maxwel Cornet u drugoj minuti nadoknade. Burnley ima isti broj bodova kao i Leeds (34), dok je Everton na 32.

Todd Boehly je kao novi gazda kluba gledao prvu utakmicu Chelseja koji je ostao bez dva boda iako je do 97.minute imao tri. Činilo se kako je Romelu Lukaku osigurao pobjedu svoje momčadi nakon dva brza gola u dvije minute, međutim igrači Wolverhamptona se nisu predavali. Machado Trincão je u 79.minuti prvo prepolovio zaostatak, a onda je u 97. minuti, Coady pogodio za konačnih 2:2. U oba slučaja Tomás Oliveira je bio asistent.

Crystal Palace je na domaćem terenu opravdao očekivanja. Otpisani Watford je pružio solidan otpor, ali je jedan gol Wilfrieda Zahe sa bijele točke bio dovoljan za trijumf Palaca.

Kopirati
Drag cursor here to close