Najgori United u zadnjih 29 godina!

West Ham razbio Mourinha

Mourinhu se smiješi otkaz, a spreman da ga naslijedi je - Zinedine Zidane
Sport / Nogomet | 29. 09. 2018. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši West Hama pobijedili su na Olimpijskom stadionu u Londonu Manchester United sa 3-1 (2-0) u prvoj utakmici 7. kola engleskog prvenstva.

Za drugu prvenstvenu pobjedu u posljednja tri nastupa 'čekićara' strijelci su bili Anderson u 5. minuti, Lindelof koji je pogodio vlastitu mrežu u 43. minuti te Arnautović koji je pogotkom u 74. minuti zaustavio mogući preokret, nakon što je Rashford u 71. minuti smanjio zaostatak gostiju na samo jedan pogodak.

Najgori je ovo start u sezonu Manchestera još od sezone 1989/90. godine.

Josea Mourinha već duže vrijeme 'tjeraju' iz kluba. Portugalac je u svađi s igračima, zadnje dane obilježili su sukobi s Paulom Pogbom, a njegov odlazak zazivaju i navijači, prenosi Goal.com. On nije djelovao zabrinuto, tvrdio je da se dobro osigurao i da će klub previše izgubiti ako mu da otkaz.

Međutim, ne mogu se ni loši rezultati i neuvjerljiva igra dovijeka trpjeti, a nakon još jednog velikog kiksa, Mourinho nikad nije bio bliže otkazu. A kad se to dogodi, navodno je prvi favorit za njegovog nasljednika Zinedine Zidane.

U subotu je na rasporedu još sedam utakmica, a svakako najzanimljivija bit će odigrana na Stamford Bridgeu, gdje će Chelsea ugostiti Liverpool od 18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close