Arsene Wenger

Wenger ne želi otkriti zašto odlazi s klupe Arsenala

Na pitanje zašto odlazi iz kluba, Wenger je izjavio da će razloge otkriti na kraju sezone.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2018. u 16:28 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Arsenala Arsene Wenger izjavio je u nedjelju da su iza njega teški dani, ali je odbio objasniti zašto je odluku o odlasku s klupe "tobdžija" odlučio objaviti ovaj tjedan, prenosi agencija Anadolija.

U prvom intervjuu od petka, kada je na službenoj internet stranici Arsenala objavljeno Wengerovo priopćenje, Francuz je izjavio kako će se fokusirati na preostale utakmice u sezoni.

Na pitanje zašto odlazi iz kluba, Wenger je izjavio da će razloge otkriti na kraju sezone.

"O tome ću nešto kasnije. Ali ne nakon utakmice nego, možda, nakon završetka sezone. U ovom trenutku za mene je bitno fokusirati se na ono što znači ljudima u Arsenalu, a to su rezultati u sljedećim utakmicama", izjavio je Wenger u intervjuu za Sky Sports.

Wenger je u svibnju 2017. godine potpisao produženje ugovora s Arsenalom na dvije godine, pa stoga još više čudi da se predomislio i odlučio napustiti klub na kraju tekuće sezone i to nakon 22 godine.

"U ovom sam poslu dugo i prošao sam kroz mnogo teške trenutke, tako da se naučite nositi s teškim situacijama", izjavio je Wenger.

Francuz je dodao kako želi da sljedeći menadžer Arsenala naslijedi tim na jakoj poziciji.

"Osjećam da sam cijeli svoj život posvetio tome da ovaj klub na zdrav način učinim solidnim, sa snažnim temeljima. Uvijek sam govorio kako želim jednog dana napustiti klub i omogućiti onom ko dođe da zatekne solidnu i ambicioznu ekipu. To ću činiti do posljednjeg dana svoje karijere ovdje", izjavio je Wenger.

Wenger je na klupu londonskog kluba sjeo 1996. godine, te ga odveo do tri naslova šampiona Engleske i po sedam FA kupova i super kupova. Francuski stručnjak, kojem je 68 godina, nije precizirao da li će se umiroviti ili nastaviti raditi trenerski posao negdje drugo. Prije dolaska u Arsenal s klupe je vodio Nancy, Monaco i Nagoya Grampus Eight.

Kopirati
Drag cursor here to close