Široki Brijeg

Wagner: Lakše se diše, sada treba ovako nastaviti

Sport / Nogomet | 17. 10. 2016. u 10:15 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je u Vitezu ostvario prvu pobjedu nakon tri prvenstvena duela u kojima je ostao kratkih rukava, a potpisao ga je veteran Wagner Santos Lago. 

Ispao je heroj zbog pogotka iz 21. minute, srećom po Široki - isključenje koje je zaradio u 38. nije se odrazilo na končani ishod. 

“To mi je prvi direktni crveni u karijeri, nadam se da ću u Savezu zbog toga dobiti popust”, našalio se Brazilac u razgovoru za Dnevni list . 

Ipak, start na Ivana Stanića bio je sve samo ne šala. 

“Pogrešno sam procijenio situaciju, nisam mislio da će prije mene stići do lopte i napravio sam grub prekršaj. Tek sam kasnije na televiziji vidio koliko je to ružno izgledalo. Dobro je završilo, najvažnije da smo pobijedili”, dodao je.

Bio je to njegov 115. gol u Premijer ligi, a kaže da ga nije proslavio samo zbog troboda - poklonio ga je sinu Daviju koji je u nedjelju proslavio peti rođendan. 

Preskače dva duela sa Slobodom

Široki u srijedu gostuje u Tuzli pa za vikend - opet igra na istom terenu. Takav je raspored režirao ždrijeb osmine finala Kupa. Wagner sigurno neće igrati, a nada se da će dobiti samo dvije utakmice suspenzije. 

“Idemo prvo odraditi Kup i ostvariti što bolji rezultat za uzvrat, u kojem se nadam da ću zaigrati nakon suspenzije. Jasno da nam je i jednima i drugima važniji prvenstveni susret, ali i to da i jedni i drugi imamo ambicije u Kupu”, zaključio je Brazilac pa se još jednom vratio na pobjedu iz Viteza. 

“Već neko vrijeme pričamo koliko nam je važna utakmica s Vitezom. Nadam se da je to početak niza. Sad se lakše diše, ali treba nastaviti u istom rimu.”

Kopirati
Drag cursor here to close