"UEFA neće imati milosti"

Vrsaljku, Saviću i ekipi prijete teške kazne

"UEFA sigurno neće imati milosti. Atletico će, kao organizator dvoboja, biti drastično kažnjen, podsjetimo da je klub organizator odgovoran za sva događanja prije, tijekom i nakon utakmice", kazao je Pavličić Bekić.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2022. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugledni odvjetnik, Saša Pavličić Bekić, bio je Disciplinski sudac Prve HNL i za Sportske novosti kaže:

"Nema nikakvog prijepora da će kazne biti drakonske, bit će i novčanih, ali i vremenskih kazni! UEFA sigurno neće imati milosti. Atletico će, kao organizator dvoboja, biti drastično kažnjen, podsjetimo da je klub organizator odgovoran za sva događanja prije, tijekom i nakon utakmice. A ono što se događalo u tunelu, sastavni je dio tih organizatorskih aktivnosti", rekao je Pavličić Bekić i nastavio:

"Igrači koji su sudjelovali u nemilim scenama bit će također drastično kažnjeni zabranom igranja na nekoliko utakmica ili na nekoliko mjeseci, u sklopu natjecanja UEFA! Otvorena je, dakako, i mogućnost da se ta kazna proširi i na reprezentativne utakmice, ne samo na UEFA-ina klupska natjecanja. Sve ovisi o tome kako će 'disciplinci' tretirati taj kaos u Madridu, bilo je već takvih slučajeva kad su igrači kažnjeni neigranjem i za reprezentaciju nakon što su skrivili incident u klupskom dresu".

A mogu li biti kažnjeni i igrači Manchester Cityja, ni oni nisu bili 'bebice', verbalno su provocirali igrače Atletica nakon dvoboja i naguravali su se s njima?

"Odgovarat će svaka osoba koja je, na bilo koji način, bila inicijator incidenta. Dakle, igrači Cityja koji su provocirali domaćina, također mogu očekivati kazne", kaže Pavličić Bekić.

Kopirati
Drag cursor here to close