Nogometaš Intera

Vrsaljko: Utrka za ''Scudetto'' je otvorena

''Na početku sezone smo griješili, no sada smo se oporavili. Stvarno smo jaki, možemo daleko dogurati. Međutim, lako je razgovarati,'' kazao je Vrsaljko.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2018. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon lošeg ulaza u sezonu i samo jedne ostvarene pobjede u prva četiri kola, talijanski velikan Inter je dohvatio formu nanizavši šest uzastopnih pobjeda čime se probio na drugo mjesto Serie A.

''Nerazzurri'' sada imaju šest bodova manje od lidera Juventusa.

''Utrka za naslov prvaka je otvorena,'' kazao je branič milanskog kluba i hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko, ali i priznao kako je o tome lako razgovarati.

''Na početku sezone smo griješili, no sada smo se oporavili. Stvarno smo jaki, možemo daleko dogurati. Međutim, lako je razgovarati,'' kazao je Vrsaljko u razgovoru za Sky.

Hrvatski branič se ovoga ljeta vratio u Italiju gdje je od 2013. do 2016. igrao za Genou i Sassuolo, a potom preselio u Atletico Madrid.

''Sretan sam i zadovoljan u Italiji. Zadovoljan sam što igram za Inter i sa suigračima. Svakodnevno se poboljšavamo,'' dodao je, prenosi Hina.

Vrsaljka su na San Siru dočekali suigrači iz reprezentacije Ivan Perišić i Marcelo Brozović što mu je pomoglo u prilagodbi na novi klub i novi grad.

''Dečki su mi pomogli da se brže prilagodim, ali već sam naviknut na talijanski nogomet, tako da se nije dogodilo ništa novo,'' kazao je Šime.

Inter dobro gura i u Ligi prvaka. U jednoj od najtežih skupina zajedno s Barcelonom, Tottenhamom i PSV Eindhovenom nakon tri kola ima šest bodova i drži drugo mjesto iza vodeće Barcelone.

''U Ligi prvaka moramo proći kroz grupu. Onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti'', dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close