Vidalov sin

Volim te, tata, ali važniji su mi Ronaldo, Bale i Morata

Sport / Nogomet | 15. 04. 2017. u 12:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uzbudljive utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka između Bayerna i Reala na Allianz Areni, sin Artura Vidala poželio se fotografirati s Realovim zvijezdama, što je česta privilegija djece nogometaša.

Za uspomenu će mu ostati fotografije s ponajboljim igračima i nogometnim zvijezdama današnjice, pa će vjerojatno vrlo brzo zaboraviti razočarenje nakon što je njegov otac promašio kazneni udarac za moguće vodstvo Bavaraca od 2:0.

Čileanski reprezentativac Vidal i njegov sin posjetili su svlačionicu Reala kako bi se susreli s Alvarom Moratom, s kojim je Vidal igrao u Juventusu.

Dječaku je također bilo dozvoljeno fotografirati s Cristianom Ronaldom i Garethom Baleom, što će zasigurno biti nezaboravna uspomena.

Tiago, sin Filipe Luisa: Grizman treba ići svojoj kući

Mali Tiago, sin Atleticova braniča Filipe Luisa, također ima svoju logiku kad su u pitanju suigrači njegova oca.

Kad ga je novinar pitao hoće li otići do Griezmana i zamoliti ga da ostane u Atleticu, dječak je kazao: Grizmann treba otići, kako bi mogao spavati kod svoje kuće.

Jasno je da djeca stvari vide drukčije od odraslih, jer kad nisi kod svoje kuće, što može biti važnije od toga da se vratiš doma i spavaš u svome krevetu...

Kopirati
Drag cursor here to close