Trener i najbolji igrač

Vojvodić i Malčić napustili gabelski GOŠK

Sport / Nogomet | 17. 06. 2015. u 11:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipu GOŠK-a iz Gabele napustili su trener Darko Vojvodić i ponajbolji igrač GOŠK-a Željko Malčić.

Kako Bljesak.info doznaje, njih dvojica priopćili su Upravi kluba odluku o odlasku na sastanku koji je održan u utorak, a još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Inače, Željko Malčić u protekloj je sezoni bio najbolji strijelac Prve lige Federacije BiH sa 23 postignuta pogotka. U GOŠK-u iz Gabele proveo je dvije sezone

Pored tima iz Gabele igrao još za Junak iz Sinja, Šibenik i Cibaliju.

Kad je u pitanju Darko Vojvodić, on je na klupu GOŠK-a došao nakon 10. odigranih kola protekloj sezoni Prve lige FBiH, a prvi nastup s GOŠK-om imao je u 11. kolu protiv mostarskog Branitelja.

On je u Gabeli zamijenio Damira Borovca, koji od samog početka nije napravio rezultat kakav je uprava htjela, a to je plasman u Prvu ligu FBiH.

Iako je Vojvodić uspio s GOŠK-om spasiti situaciju i igrati odlučujuću utakmicu protiv Mladosti iz Doboj-Kaknja za ulazak u Premijer ligu, ekipa iz Gabele nije ušla u najveći rang bh. nogometnog natjecanja, ponajviše zahvaljujući lošem suđenju u odlučujućoj utakmici.

Gabela je tako izvan sportskog terena izbačena iz konkurencije za Premijer ligu, a rezultat svega je očigledno rasipanje kadra u ekipi sa Podavale.

Kopirati
Drag cursor here to close