Procurile poruke

Vodstvo Barcelone Messija nazivalo "hormonalnim patuljkom"

"Svi mi u klubu trpimo od tog hormonalnog patuljka, koji može Barci biti zahvalan što je uopće živ", napisao je klupski odvjetnik Roman Gomez Ponti predsjedniku kluba Bartomeuu.
Sport / Nogomet | 13. 01. 2023. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Planeta do Futebol / Lionel Messi

Španjolski mediji razotkrili su prepisku čelnika Barcelone iz vremena Josepa Bartomeua u kojoj je najuže vodstvo kluba vrijeđalo Lionela Messija.

U to vrijeme su se u Barceloni smanjivali ugovori i plaće igrača, a Messi nije popuštao pod pritiskom da prihvati manju plaću.

"Barti, ne možeš biti tako dobar s tim kanalizacijskim štakorom. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je odlučivao o transferima, novim ugovorima, sponzorima za sebe... Moraš misliti i na Suarezov ugovor, na onaj Jordija Albe, a tu su i provizije za potpis Ansua Fatija i Messijeva agenta, koji ne zna ni čitati, a partner mu je diler. Svi mi u klubu trpimo od tog hormonalnog patuljka, koji može Barci biti zahvalan što je uopće živ", napisao je klupski odvjetnik Roman Gomez Ponti predsjedniku kluba.

Iz Whatsapp grupe vodstva Barcelone ima još niz bisera. Tako su Gerarda Piquea nazvali "velikim ku**inim sinom" nakon poraza od muenchenskog Bayerna 2020.

Kopirati
Drag cursor here to close