Izlazak iz karantene

Vodi se istraga o tome da li je Ronaldo prekršio covid-19 protokol

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2020. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora i dalje inzistira na tome da je napadač Juvenstusa Cristiano Ronaldo prekršio covid-19 protokol te je kazao da je u tijeku istraga o tome, objavili su talijanski mediji.

Ministar Spadafora smatra da Ronaldo nije smio napustiti Torino kako bi igrao za portugalsku reprezentaciju u Ligi nacija sredinom listopada, te da je trebao ostati u tzv. zaštitnom balonu, jer su u omladinskom pogonu i U-23 ekipi Juvea zabilježeni slučajevi zaraze koronavirusom.

No, Ronaldo je 11. listopada u Parizu odigrao cijeli susret protiv Francuske (0-0), a dva dana kasnije objavljeno je da je pozitivan na koronavirus zbog čega nije nastupio protiv Švedske u Lisabonu (14. listopada). Ronaldo se je iz Portugala vratio u Torino privatnim avionom te je ostao u samoizolaciji, javlja HINA.

"Napustivši Torino kako bi igrao za reprezentaciju Ronaldo nije poštovao covid-19 protokol i u tijeku je istraga o tome", kazao je ministar sporta Vincenzo Spadafora.

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije talijanska vlada ponovno je uvela restriktivne mjere slične onima iz proljeća. Tim mjerama zaustavljen je amaterski sport, a utakmice Serie A ponovno se moraju igrati pred praznim tribinama nakon što je dosad bilo moguće da tisuću gledatelja uživo prate susrete talijanskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close