plemići opet vode

Vinko Marinović: "Čeka nas puno izazova do kraja"

Sport / Nogomet | 21. 03. 2016. u 11:09 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je pobjedom nad Rudarom iz Prijedora vratio vrh ljestvice koji mu je ‘uzela’ prvo Sloboda, zatim Široki Brijeg, te kasnije opet Sloboda. Plemići su opet ti koji kontroliraju svoju sudbinu, no trener Vinko Marinović smatra da će biti velika borba do samog kraja.

'Situacija se mijenja iz kola u kolo. Bit će teških utakmica sve do samog kraja, Željo se vratio u igru, a mi moramo na gostovanje kod njih. Imamo puno posla pred sobom, no najvažnije je da smo uspjeli opet doći na vrh', kaže trener Zrinjskog.

Nakon ovog kola slijedi prvenstvena pauza i Marinović je svojim igračima dao slobodno do srijede. Nakon toga kreće ponovni rad i popravak onoga što nije štimalo, pogotovo u obrani.

'Iskoristit ćemo pauzu da poboljšamo neke stvari u svojoj igri. Primili smo osam golova u četiri utakmice i glavni zadatak će biti da ispravimo nedostatke u obrambenom dijelu', dodao je Vinko Marinović.

Trener Zrinjskog uoči utakmice s Rudarom napravio je nekoliko izmjena u odnosu na prethodne. U obrani je prvi put zaigrao Matija Katanec, a na boku je umjesto Čolića ovaj put počeo Zvonimir Blaić.

Na golu je drugi put zaredom cijelu utakmicu odradio Nikola Vasilj. Mladi vratar primio je pogodak s preko 30 metara i takvi golovi znaju poljuljati samopouzdanje golmanima, pogotovo mladima, pa trener Marinović smatra da mu treba dati podršku.

2Nije mu bilo lako. U tim godinama preuzeti veliku odgovornost i braniti za ekipu koja se bori za titulu vrlo je lako. Međutim, iskustvo se mora steći, a ovakve utakmice prilika su za to', zaključio je Vinko Marinović.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close