FA Cup

Villini poletarci nisu imali izgleda za senzaciju protiv Redsa

Engleski prvak FC Liverpool plasirao se u šesnaestinu finala FA Kupa nakon što je u petak kao gost savladao Aston Villu s 4:1. Dalje je prošao i Wolwerhampton pobijedivši Crystal Palace 1:0.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2021. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski prvak FC Liverpool plasirao se u šesnaestinu finala FA Kupa nakon što je u petak kao gost savladao Aston Villu s 4:1.

Aston Villa je pokošena koronavirusom. Nijedan prvotimac nije bio u sastavu tima i Villa je morala igrati s mladićima bez iskustva, ali su se dječaci dobro pokazali protiv velikog favorita.

Loše je krenulo po domaći tim. Sadio Mane je u četvrtoj minuti pogodio za 0:1 i činilo se kako je će gosti u ovom meču sve brzo riješiti.

Napadao je Kloppov tim i nakon vodećeg gola. Međutim, golman Onodi je skidao sve u prvom poluvremenu, da bi u 41. minuti stigao šok za goste. Kontru domaćeg tima za pogodak i 1:1 završava 17-godišnji Louie Barry.

Na pauzu se otišlo uz rezultat u egalu, a Liverpool je očekivano u nastavku odlučio dodatno pritisnuti Villine mladiće.

Do 60. minute se čaklo na novi pogodak, a zatim se za goste praktično sve otvorilo.

Wijnaldum prvo pogađa za 1:2 u 60. minuti, a zatim Mane u 63. i Salah u 65. minuti završavaju posao u ovom meču za konačnih 1:4.

Dalje je prošao i Wolwerhampton pobijedivši Crystal Palace 1:0 na Molineuxu, a strijelac pobjedonosnog gola bio je Adama Traore u 35. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close