Katastrofalni rezultati

Villarreal smijenio trenera i već doveo novoga

U 15 utakmica prvenstva, Villarreal je slavio u svega tri susreta, pet ih je završeno neodlučenim rezultatom, a upisao je sedam poraza.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2018. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Villarreal / Luis Garcia Plaza

Španjolski prvoligaš Villarreal smijenio je trenera Javiera Calleja nakon što se klub nalazi na rubu zone ispadanja u drugu ligu, objavljeno je u ponedjeljak na službenim klupskim stranicama.

"Villarreal je odlučio raskinuti ugovor s trenerom Javierom Callejom", navodi se u priopćenju.

''Žuta podmornica'' je svega par sati nakon smjene Calleja objavila da je novi trener kluba Luis Garcia Plaza koji je u sezoni 2005./2006. vodio Villarreal B.

Calleja je preuzeo Villarreal u listopadu 2017. nakon odlaska Frana Escribe.

Poraz (2-3) u subotu na domaćem terenu od Celta Viga ubrazala je odluku o smjeni Calleja s kojim je momčad došla do 17. mjesta na ljestvici, sa samo tri boda prednosti ispred Athletica Bilbaoa koji predvodi tri kluba u zoni ispadanja u niži rang natjecanja, javlja Hina.

U 15 utakmica prvenstva, Villarreal je slavio u svega tri susreta, pet ih je završeno neodlučenim rezultatom, a upisao je sedam poraza.

Calleja je peti trener koji je smijenjen ove sezone u La Ligi nakon Eduarda Berizzoa (Athletic Bilbao), Lea Franca (Huesca), Julena Lopeteguija (Real Madrid) i Antonia Mohameda (Celta Vigo).

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close