Legendarni napadač

Vieri ''opleo'' po mladima: Danas ne moraš zabijati, bitno je imati Instagram

Christian Vieri istaknuo je kako je njegova generacija bila 'bolesno gladna' golova te naveo razlike između sebe i Icardija.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2018. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moderni nogomet svakim se danom sve više otuđuje od bazičnog koncepta igre te udaljava od običnog navijača.

Uz neminovnu kapitalističku utrku za profitom, takvom razvoju događaja zasigurno su pogodovali i sami igrači koji se često ponašaju kao preplaćene zvijezde kojima je nogomet samo dobar izvor prihoda.

Stoga se nogometni navijači često letargično prisjećaju minulih, ali ne tako davnih vremena kada je postojao puno veći naboj i želja za igrom među nogometašima, javlja portal Goal.

Takvo razmišljanje dijeli i proslavljeni talijanski golgeter Christian Vieri koji je u intervjuu za Radio Deejay 'opleo' po mlađim kolegama:

"Danas samo trebaš dobar Instagram profil da bi bio napadač", posprdno je izjavila legenda Intera dodavši:

"Više ne moraš zabiti 30 golova u sezoni. Ne moraš zabijati svakog vikenda. Prije, ako nisi zabio, zatvorio bi se i izašao idući put popraviti svoje pogreške. To se danas više ne događa. Moja generacija je bila bolesna. 'Bolesno gladna' golova".

Na kraju je Bobo usporedio sebe i zvijezdu nerazzurra Maura Icardija:

"Jako smo različiti. Ja sam htio ući u konflikte sa svima. Zabio sam oko 140 golova u Serie A i sjećam ih se manje-više svih, čak i nekih promašenih prilika".

Kopirati
Drag cursor here to close