Nema puno vremena

Vidi postavljen ultimatum, klub prijeti seljenjem na klupu

Nažalost po Vidu, koji u turskom klubu zarađuje 3,5 milijuna eura, ponuđen mu je ugovor na 1+1 godinu i to s točno prepolovljenim primanjima.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2021. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatskom reprezentativcu Domagoju Vidi u Beşiktaşu na kraju sezone ističe ugovor te mu je uprava crno-bijelih iz Istanbula ponudila novo produženje.

Nažalost po Vidu, koji u turskom klubu zarađuje 3,5 milijuna eura, ponuđen mu je ugovor na 1+1 godinu i to s točno prepolovljenim primanjima. Menadžer 32-godišnjeg Vide zatražio je malo vremena za razmišljanje, dok je uprava spremna na sve i prijeti njegovim seljenjem na klupu ukoliko ne prihvati ponudu.

Po turskim se medijima pisalo kako je Vida posljednjih sezona preplaćen jer ne pruža ono što se od njega očekuje i što se uprave tiče, ova je odluka konačna i nepromjenjiva, pišu sportske novosti.

S njom se složio i trener Sergen Yalçın, te je i on najavio da u zadnjoj liniji planira koristiti Necipa, Montera i Welintona. Je li na redu nova selidba Vide koji je u 15-godišnjoj profi karijeri igrao za Osijek, Bayer Leverkusen, zagrebački i kijevski Dinamo, te od 2018. za Beşiktaş, pokazat će predstojeći dani.

Nervozu u klubu lako je razumjeti jer je Beşiktaş nakon 12 kola tek šesti s 20 bodova iza Trabzonspora.

Kopirati
Drag cursor here to close