Velež u utrci za naslov

VIDEO | Velež prvi put slavio na Pecari: "Nisu nam problem velike utakmice"

Velež je u nedjelju navečer pobijedio Široki Brijeg i ostvario prvu pobjedu na Pecari ikada.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2021. u 08:02 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je u nedjelju navečer svladao Široki Briejg s 2:0 u gostima i tako ne samo ostao u utrci za Europu, nego čak i za naslov prvaka. Rođeni su na Pecari nekada znali pobijediti u Kupu, ali u prvenstvu nikada dosad.

"Ova pobjeda je značajna jer Velež u Premijer ligi nikad ovdje nije slavio. Utakmica odlično otvorena, a onda nestanemo sa terena. Široki je bio puno bolji i vratar nas je spasio da izdržimo do poluvremena. Na pauzi smo se dogovorili da moramo ići po drugi gol i dobro smo odradili drugo poluvrijeme. Nemamo problem kad igramo velike utakmice protiv Želje, Sarajeva, Borca...", rekao je Feđa Dudić, trener Veleža. 

Video: Široki Brijeg - Velež 0:2

Trener Širokog Toni Karačić je odmah po završetku utakmice ponudio mandat na raspolaganje, a Veležu čestitao na pobjedi.

Foto: Bljesak.info / Toni Karačić

"Iz prvog napada smo primili gol i onda se trebalo vratiti. Nakon toga dobru smo kontrolu igre imali, imali prilike za gol, no u drugom poluvremenu nije bio dobar protok lopte. Nismo kreirali neke kvalitetne šanse i na kraju izgubili utakmicu. Čestitam još jednom Veležu na pobjedi. Govorio sam da je cilj ovog kluba uvijek moraj biti trofeji i igrači i ja ćemo preuzeti odgovornost. Još smo u igri za Europu i bit će puno borbe do kraja", rekao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close