Sitne provokacije

VIDEO | Splitska riva obojana u plavo uoči derbija

To je svojevrsno i mali odgovor na 'provokaciju' koju su Splićani priredili u prosincu prošle godine.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hajduk u subotu u velikom derbiju u 27. kolu Prve HNL dočekuje Dinamo na Poljudu, a dan uoči utakmice svih utakmica navijači Modrih su u rano jutro odlučili iznenaditi Splićane.

Naime, u jutarnjim je satima na splitskoj Rivi zapaljeno desetak plavih dimnih bombi, a to je svojevrsno i mali odgovor na 'provokaciju' koju su Splićani priredili u prosincu prošle godine kada je na trgu Josipa bana Jelačića osvanula Hajdukova zastava.

Još prije deset godina Bad Blue Boysi su Dinamovu zastavu stavili na zvonik Sv. Duje, a Torcida je tada obećala kako će im to vratiti, i jesu. Ovo je samo nastavak zdravog prepucavanja između dviju navijačkih skupina.

Kada je u pitanju ovaj derbi, Dinamo je od Hajduka dobio 1.470 ulaznica. U srijedu negdje oko podneva iz maksimirskog kluba stigla je informacija da su sve ulaznice - rasprodane!

Navala je bila ogromna, ali u to uopće nismo sumnjali. I da je Dinamo dobio mnogo više ulaznica na raspolaganje, sve bi vrlo vjerojatno bile razgrabljene. Modri će imati ogromnu podršku svojih navijača u poljudskom grotlu. Bez obzira na to što će Poljud biti pun do vrha, navijanje BBB-a će se itekako čuti, uvijek je bilo tako, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close