Podržite Zrinjski

VIDEO | Sabljić poziva navijače: Budite naš vjetar u leđa!

Najavio je on utakmicu koja će se u utorak održati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a u kojoj Plemići dočekuju ŠK Slovan.
Sport / Nogomet | 21. 07. 2023. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Pozivam sve navijače da, kao i prošlu utakmicu, u što većem broju dođu nas podržati jer nam to stvarno daje vjetar u leđa. Oni su naš 12-ti igrač i teško da nešto možemo bez njih", kazao je nogometaš HŠK Zrinjski Franko Sabljić.

Najavio je on utakmicu koja će se u utorak održati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a u kojoj Plemići dočekuju ŠK Slovan.

Video: HŠK Zrinjski | Izjava Franka Sabljića + izjave navijača

"Prošle godine nismo imali sreće u izvođenju jedanaesteraca. Te dvije utakmice mislim da smo mi bili bolja ekipa, pogotovo ovdje u Mostaru. Šanse su 50-50 realno gledajući. Nadam se da ćemo mi dati svoj maksimum i da ćemo uspjeti proći u treće pretkolo", naglasio je Sabljić.

Osvrnuo se on i na neizvjesnu utakmicu protiv armenskog FC Urartua.

"Navijači su stvarno bili sjajni, bili su svih 120 minuta naš 12 igrač. Možda mi svojom igrom nismo ispunili njihova očekivanja, ali nadam se da će nam oprostiti jer smo prošli dalje i sada imamo dvije utakmice pred sobom da se iskupimo i što bolje odigramo", istaknuo je.

Podsjetimo, Zrinjski se u 2. pretkolu Lige prvaka sastaje sa slovačkim Slovanom iz Bratislave, a u slučaju da prođe u treće pretkolo imat će status nositelja što će biti šansa kakvu Bosna i Hercegovina nije nikada imala.

Kopirati
Drag cursor here to close