Široki - Željezničar

VIDEO | Sablić i Petrović složni: Ovo je tek bilo prvo poluvrijeme

Sport / Nogomet | 13. 04. 2017. u 06:20 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U odličnoj atmosferi pred punim tribinama Pecare, Široki Brijeg je pogotkom Krstanovića iz 55. minute rezultatom 1:0 pobjedio Željezničara u prvom susretu poluzavršnice Kupa BiH.

Oba trenera su se nakon utakmice složila da je Široki zasluženo slavio, no i da je ovo tek prvo poluvrijeme.

Trener Željezničara Slavko Petrović je čestitao Širokom na zasluženoj pobjedi, ali nada se da njegova momčad može uzvratiti na Grbavici i stići zaostatak.

''Široki je imao više želje i volje jer ako se pogleda zadnjih 20 minuta gdje smo mi zaista pritisnuli, nije problem u toj trkačkoj strani. Sigurno da je Široki jako dobro otvorio utakmicu u prvih 25 minuta dok smo mi u suštini skontali gdje smo i što radimo. Tek smo nakon 1:0 počeli u suštini igrati nogomet i zadnjih 20 minuta, ali jednostavno nije išlo. Čestitam Širokom na ovoj prvoj pobjedi, postoji drugo poluvrijeme - nadam se da ćemo se uspjeti revanširati za sedam dana u Sarajevu'', izjaivo je trener Željezničara Slavko Petrović.

S druge strane, trener "Plavo-bijelih" Goran Sablić, čestitao je svojim igračima na odličnoj igri. Smatra da je Široki u ovoj utakmici bio bolji, pokazao više želje i na kraju zasluženo slavio.

''Mislim da smo dobrim dijelom utakmice bili bolji i kvalitetniji te da smo zasluženo pobijedili. Bolje smo otvorili utakmicu, međutim u prvom poluvremenu se osjetio imperativ i važnost utakmice i ponekad smo žurili u pasu. U drugom dijelu smo popravili taj segment, tražio sam od igrača da odmah pritisnu po izgubljenoj lopti i tu smo napravili razliku. Rezultat je zadovoljavajući, međutim otvoren'', izjavio je trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Uzvrat na Grbavici igra se u srijedu, 19. travnja, s početkom u 19.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close