Široki - Mladost DK 3:1

VIDEO | Sablić i Mulalić složni: Presudio je pogodak u završnici prvog poluvremena

Sport / Nogomet | 21. 08. 2017. u 12:40 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je preokretom slavio protiv Mladosti DK 3:1 u petom kolu Premijer lige BiH nanijevši joj prvi ovosezonski poraz koja ih je skinuo s vrha ljestvice.

Trener Širokog Brijega Goran Sablić nakon utakmice je bio zadovoljan pobjedom i predstavom svojih igrača, no ipak je ukazao da nije sve bilo idealno.

''Mladost je pokazala da nije slučajno do ovog trenutka bila vodeća i bez poraza. Znali smo da su čvrsti i kompaktni, da dobro izlaze u kontru i polukontru i da su jaki u prekidima, da ne ostavljaju puno prostora za igrat i da će kaznit svaku pogrešku'', kazao je Sablić o protivničkoj momčadi.

Istaknuo je činjenicu da se njegova momčad prvi put vratila iz minusa i pobijedila otkad je on na klupi.

''Momčadi čestitke jer su se oporavili iz minusa. Bio je važan pogodak pred odlazak u svlačionicu, ovo je prvi put otkad sam trener da smo iz negativnog rezultata okrenuli utakmicu i pobjedili i s te strane to me raduje. Mislim da smo stvorili dosta prilika pa i prvi pogodak mislim da je bio prekrasan jer je bilo jedno 6-7, ako ne i više, odličnih dodavanja tako da je zaslužena naša pobjeda. Isto tako previše smo poklanjali i Mladost je stvorila prigode, mogli su zabiti pogodak'', zaključio je Sablić.

Trener Mladosti Edis Mulalić čestitao je Širokom na pobjedi i pohvalio kolegu Sablića na onome što je do sada ostvario s momčadi.

''Ne moramo se stidjeti utakmice, mislim da je ključni trenutak izjednačujući pogodak Širokog Brijega gdje mi nismo bili dovoljno skoncentrirani da odemo na poluvrijeme s prednošćui od 1:0. Mislim da odavno nije Širokom ovoliko prilika napravljeno jer igraju ofenzivno, tako sve u svemu možda je malo previše rezultat u odnosu na stanje na terenu, ali to nimalo ne umanjuje pobjedu Širokog Brijega'', kazao je Mulalić na press konferenciji nakon utakmice.

Za kraj je pohvalio NK Široki Brijeg i njihove rezultate te konstantne nastupe u europskim natjecanjima izrazivši nadu da će tako nešto jednoga dana moći ostvariti i Mladost.

Kopirati
Drag cursor here to close