Marcelo Brozović

VIDEO: "Svi su ga željeli. On je htio SAMO nas", objavio je Al-Nassr

‘‘Ne brinite, stigao sam, izabrao sam Al-Nassr‘‘.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović (30) od ponedjeljka je i službeno član saudijskog Al-Nassra s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Brozović je tako postao suigrač legendarnog Portugalca Cristiana Ronalda koji je u Al-Nassr stigao krajem prošle godine.

"Svi su ga željeli. On je htio SAMO nas", objavio je Al-Nassr povodom Brozovićeva dolaska, dok Marcelo poručuje:

‘‘Ne brinite, stigao sam, izabrao sam Al-Nassr‘‘.

Brozović je tako nakon osam i pol godina napustio redove talijanskog giganta Intera iz Milana s kojim je prije manje od mjesec dana igrao finale Lige prvaka.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni, no nagađa se kako je Al-Nassr platio 18 milijuna eura odštete, dok bi Brozović trebao zarađivati po 30 milijuna eura po sezoni.

Brozović je karijeru počeo u Hrvatskom dragovoljcu, a nakon još jedne odigrane sezone u Lokomotivi nosio je dres Dinama od 2012. do 2015. godine. Tada je prešao u milanski Inter s kojim je osvojio jedan naslov prvaka Serie A i po dva Talijanska kupa i Superkupa.

Za hrvatsku reprezentaciju Brozović je dosada je odigrao 87 utakmica, dao je sedam golova te je bio član srebrnog sastava sa SP-a 2018. godine i brončanog s prošlogodišnjeg SP-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close