Svaka čast

VIDEO | Ovako golove škaricama postiže Ronaldo iz Odžaka

Iako su lude golove škaricama u posljednjim finalima Lige prvaka postizali Mario Mandžukić i Gareth Bale, a po takvim je golovima posebno poznat Zlatan Ibrahimović, lokalni novinari usporedili su ga sa Ronaldom.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2018. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sto posto / Zlatko Agatić

Zlatko Agatić prilično je anoniman nogmoetaš, ali zahvaljujući fantastičnom golu ovog vikenda u 2. ligi Federacije BiH - Sjever (trećem nacionalnom rangu) dobio je svojih pet minuta slave i postao internet hit.

Taj je 22-godišnjak na utakmici svog Odžaka 102 protiv Lokomotive u 18. minuti zabio za vodstvo fantastičnim škaricama s ruba šesnaesterca.

Nažalost, kvaliteta snimke je loša, ali dovoljna da se razabere što je Agatić učinio.

Njegov Odžak je na kraju izgubio 2:1, ali svi su pričali samo o ovom golu. Iako su lude golove škaricama u posljednjim finalima Lige prvaka postizali Mario Mandžukić i Gareth Bale, a po takvim je golovima posebno poznat Zlatan Ibrahimović, lokalni novinari usporedili su ga sa Ronaldom.

"Ja bih radije da me uspoređujete s Messijem, ipak sam navijač Barcelone", nasmijao se Agatić u razgovoru za Sportsport.ba.

Gol ga je, kaže, toliko iznenadio da ga nije ni proslavio na neki poseban način, te dodaje da takav nikad nije zabio ni igrajući PlayStation.

"Nešto nevjerojatno, ali iskreno, nisam bio ni svjestan da sam zabio gol. Kad sam vidio da je lopta u mreži, pitao sam suigrača: 'Jesam li stvarno ja ovo dao gol škaricama?' Ovo mi je definitivno najljepši trenutak karijere, pamtit ću ga dok sam živ, a posvećujem ga svojoj djevojci", rekao je majstor iz Odžaka.

Kopirati
Drag cursor here to close