Visina štete uskoro će biti poznata

VIDEO: Navijači Širokog Brijega na Policama izazvali požar

Visina štete uskoro će biti poznata a riječ o visokoj cifri pošto je spužva u potpunosti izgorjela a oštećena je i atletska staza.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2023. u 22:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni posljednje kolo u Premijer ligi BiH nije moglo proći bez navijačkih nereda. U Trebinju su probleme napravili Širokog Brijega upotrebom pirotehnike.

Gostujući navijači su bili smješteni u dijelu rezerviranom za goste, pa je dio baklji koje su koristili završio na samoj atletskoj stazi. Plamen je zahvatio spužvu koja se koristi za skok u vis i nastao veliki požar.

Crni oblak dima se nadvio na tim dijelom stadiona pa su odmah reagirali vatrogasci i pripadnici policije.

Video: Leotar - Široki Brijeg

Visina štete uskoro će biti poznata a riječ o visokoj cifri pošto je spužva u potpunosti izgorjela a oštećena je i atletska staza. Prvo su izgorjele strunjače koje svakodnevno koriste atletičari za vježbanje skoka u vis, a vatra je zahvatila i tartan stazu. Samo te tri strunjače koštaju oko 10.000 maraka, dok će se šteta na tartan stazi tek utvrditi...

Nakon intervencije vatrogasaca utakmica je nastavljena i na kraju završena pobjedom Leotara 2:1.

Međutim, na kraju se ispostavilo kako je Leotar završio na pretposljednjem mjestu koje vodi u niži rang, dok je Široki Brijeg ostao bez plasmana u Europu.

Kopirati
Drag cursor here to close