Mario Zovko

VIDEO | Mostarac predstavio spot za pjesmu Manchester Uniteda

Njegova himna Unitedu, izvedena 3. studenog 2015. godine, zauzela je mjesto u večeri UEFA Lige prvaka tijekom utakmice Manchester United - CSKA Moskva. Sada je došlo vrijeme za novu pjesmu, usmjerenu prema navijačima
Sport / Nogomet | 17. 10. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski pjevač Mario Zovko predstavio je ovih dana spot za pjesmu ''Our Way'' koju je otpjevao za nogometni klub Manchester United.

''Nova pjesma 'Our Way' nekako je više orjentirana prema fanovima. Pjesmu sam radio sam, od teksta, glazbe, vokala i produkcije. Videospot se snimao dva mjeseca. Ideju, scenarij i režiju potpisuje moja malenkost, dok je za snimanje i produkciju spota zaslužan Bonk Production na čelu s genijalnim Goranom Stojkićem'', kaže Zovko koji Manchester United pratim još od 1995., a klub za kojim su srce ipak kuca malo jače je HŠK Zrinjski.

''Manchester United pratim još od 1995. godine. Dvanaestogodišnji dječak u potražnji za idolom na kojega se može ugledati. Oni su bili vječiti pobjednici, baš netko tko je trebao biti uzor u post ratnom odrastanju. Veliki sam fan Uniteda što se može vidjeti kroz glazbeni opus. Većina nas koji prate nogomet ima svog favorita u nekoj drugoj zemlji. No, klub za koji srce kuca još jače je HŠK Zrinjski. Osnovan 1905. godine, zabranjen 1945. No ponovo se probudio početkom devedesetih. To je moj klub iz moga grada. Zajedno smo rasli, a danas je nakon kratkog perioda od ponovnog buđenja HŠK Zrinjski postao tvrđava, institucija kojoj se mnogi dive'', objašnjava pjevač kojega su prozvali 'čovjekom s 1000 glasova'.

Pojasnio je i kako je uopće došao do suradnje s legendarnim klubom.

''Prvu pjesmu za Manchester United, 'Ode to Manchester' objavio sam 2012. godine. Nakon objave na vlastitom Facebook profilu, mediji su se vrlo brzo zainteresirali za priču. Isti dan putem jednog od web portala, pjesma je stigla i na Old Trafford. Kontaktirali su me, sjećam se da sam bio jako sretan i ushićen zbog toga. Tri godine kasnije pjesma je postala jednom od službenih pjesama kluba, te sam potpisao autorska prava kako bi ju mogli emitirati na Old Traffordu'', priča Zovko.

Njegova oda Unitedu 3.studenog 2015. bila je himna večeri u UEFA Ligi Prvaka na utakmici Manchester United – CSKA Moskva.

''Generalni direktor kluba me pozvao na upoznavanje i druženje. To iskustvo bilo je nezaboravno za moju suprugu I mene. Na još jednom službenom gostovanju bio sam prije pet mjeseci na poziv izvršnog direktora, nakon što se njemu i njegovom timu svidjela pjesma koju sada predstavljam javnosti'', prisjetio se Mario u razgovoru za 24sata.

 

Kopirati
Drag cursor here to close