Majstorije

VIDEO | Modrić, Kroos i Alaba i tri izazova

Luka Modrić, Toni Kroos i David Alaba sudjelovali su u tri izazova sponzora Fly Emirates, a klub je objavio snimku njihovih uspjeha i ponekog neuspjeha.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2023. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Real Madrida pripreme za novu sezonu odrađuje u SAD-u. Osim prijateljskih utakmica s ostalim velikanima europskog nogometa, igrači kraljevskog kluba treniraju, a imaju i vremena za zabavu te odrađivanje obaveza prema sponzorima.

Luka Modrić, Toni Kroos i David Alaba sudjelovali su u tri izazova sponzora Fly Emirates, a klub je objavio snimku njihovih uspjeha i ponekog neuspjeha, prenosi Večernji.hr

Video: Kroos, Modrić and Alaba take on the Emirates Football Challenges at UCLA!

Najprije su gađali prečku. Luka Modrić je u jednom od tri pokušaja uspio pogoditi, a isti učinak imao je i Alaba. Kroos jedini nije uspio pogoditi okvir gola.

Drugi izazov je bilo gađanje bijele točke s povezom na očima. S gol linije loptu su morali poslati što bliže točki za izvođenje jedanaesteraca. U tome se najbolji pokazao Alaba.

Treći izazov bio je "klasik". Gađanje gola iz kornera. Modrić je u ovome očekivano bio izvrstan. Tri puta je pucao, dva puta pogodio. Kroos je također uspio zabiti dvaput, dok je Alaba gol pogodio jednom.

Kopirati
Drag cursor here to close