Brutalan start

VIDEO| Mbappe vrištao od boli. Marca: Ovo je za zatvor! Mogao mu je okončati karijeru

Naime u 69. minuti je Mbappe okrenuo suparničkog igrača Liliana Brassiera i krenuo prema golu, no u tome ga je protivnik kojeg je prošao brutalno onemogućio.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2024. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappe postigao je svoj 30. gol sezone za pobjedu protiv Bresta 3:1 i plasman u četvrtfinale kupa, ali malo je nedostajalo da mu to bude posljednja utakmica za dugo vremena.

Park prinčeva je utihnuo. Čuo se samo Mbappeov urlik

Naime u 69. minuti je Mbappe okrenuo suparničkog igrača Liliana Brassiera i krenuo prema golu, no u tome ga je protivnik kojeg je prošao brutalno onemogućio.

Nagazio je Mbappea na gležanj, a nakon što mu je zabio čepove kopački i to s leđa, Mbappeova noga se neprirodno zarotirala, a on je pao na travnjak vrišteći od bola. 

Počinitelj divljačkog napada dobio tek žuti

To se čulo jer je Park prinčeva utihnuo od šoka nakon stravičnog starta na Mbappea. Brassier je isključen nakon opasnog divljačkog nasrtaja kojeg je počinio, ali zanimljivo je da je za to nije dobio crveni, nego žuti karton. S obzirom na to da je od prije imao žuti karton, morao je napustiti teren. 

Mbappe (25), najbolji igrač i strijelac PSG-a te kapetan reprezentacije Francuske, dogovorio je prelazak u Real. Klub za koji je u 289 utakmica postigao 242 i namjestio 105 gola i koji ga je kupio od Monaca za 180 milijuna eura, napušta na kraju sezone nakon sedam godina, i to kao slobodan igrač. Real ga dobiva bez odštete jer mu za četiri mjeseca završava ugovor s PSG-om, piše Index.

Realu bliski medij posebno ogorčen

Ovo pišu vodeći francuski mediji te ističu kako je pitanje dana kada će i službeno biti potvrđeno ono što je jasno. Zato je na ovakav napad na Mbappea ogorčeno reagirala Marca. Najčitaniji španjolski list je jako blizak Real, pa je vijest o napadu na njegovu buduću zvijezdu naslovio "Ovo je za zatvor! Nasrtaj koji je mogao okončati Mbappeovu karijeru."

Video možete pogledati OVDJE.

 

Kopirati
Drag cursor here to close