Rušilački pohod navijača

VIDEO | Kaos na nogometnoj utakmici u Brazilu

Manja grupa 'navijača' pokušala se tjelesno obračunati s redarima.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraze je ponekad teško prihvatiti, a oni posebno teško padaju navijačima brazilskog prvoligaša Gremija koji su sinoć priredili pravi kaos u Porto Alegreu.

Gremio je kod kuće izgubio 1:3 od Palmeirasa, a njegovi su se navijači po završetku utakmice s tribina probili na teren Arene de Gremio te su pokušali uništiti VAR monitor pokraj igrališta.

Manja grupa 'navijača' pokušala se tjelesno obračunati s redarima, a stvari je morala smirivati interventna policija koja je uspjela potisnuti izgrednike natrag na tribine.

Igrači Gremija pobjegli su u tunel i svlačionicu, a ovaj performans njihovih navijača teško će im pomoći u njihovom osnovnom problemu, lošem položaju na ljestvici.

Gremio je jedan od najpoznatijih i najtrofejnijih brazilskih klubova, ali ove sezone se jako muči i trenutačno je u zoni ispadanja, na 19. poziciji na ljestvici s 26 osvojenih bodova, sedam od zone spasa.

Do kraja je ostalo samo 11 utakmica, a momčad je posljednjih osam kola ostvarila jednu pobjedu, jedan remi i šest poraza uz gol-razliku 10:17. U sljedećem kolu ide na gostovanje vodećem Atletico Mineiru.

Kopirati
Drag cursor here to close