EURO 2024

VIDEO I Mbappé slomio nos, upitan nastavak prvenstva

"Da, Kylian Mbappé je vjerojatno slomio nos. Morat ćemo da sačekamo i vidimo, medicinsko osoblje se time bavi", rekao je nakon utakmice Didier Deschamps.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2024. u 00:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappé neće po dobrom pamtiti utakmicu protiv Austrije. Osim što su se on i njegovu suigrači poprilično namučili za tri boda, Mbappé je u završnici utakmice doživio tešku ozljedu. Francuska zvijezda glavom se zabio u rame Kevina Dansa, suparničkog braniča, a scena je izgledala vrlo bolno.

Kapetan francuske reprezentacije ostao se previjati na travnjaku, dok mu je krv tekla niz lice, a uskoro je morao i napustiti igru. Nakon što su liječnici izvan terena to riješili tamponiranjem, Mbappé se bez dozvole suca vratio u teren, a onda sjeo na travu, držeći se za nos. Očito je bilo kako tamponi nisu pomogli.

Sudac je brzo došao do njega i udijelio mu žuti karton, nakon čega je francuski napadač izašao iz igre, i dalje se držeći za nos, s ciljem da zaustavi krvarenje.

Video: Trenutak kada je Mbappé slomio nos 

Prve fotografije iz Düsseldorfa vrlo su zabrinjavajuće za ambicije njegove momčadi u ostatku turnira, s obzirom na to da je Mbappé vjerojatno i dislocirao nos, zbog čega bi mogla biti neizvjesna njegova sudbina u nastavku Europskog prvenstva, a već se spominje i potencijalno nošenje zaštitne maske u ostatku natjecanja.

"Da, Kylian Mbappé je vjerojatno slomio nos. Morat ćemo da sačekamo i vidimo, medicinsko osoblje se time bavi. Morat ćemo da vidimo što će biti urađeno, a zatim koliko će to trajati. "Očigledno, francuski tim s ili bez njega, ovo nije ista stvar. Nadam se da će ostati uz nas", rekao je Didier Deschamps.

Kopirati
Drag cursor here to close