Susret na autoputu

VIDEO I Žestok sukob navijača Rome i Napolija

Huligani su koristili i palice i baklje, a navodno su neki i izbodeni. Povijest sukoba navijača Rome i Napolija je poprilično duga, jedan od najgorih bio je onaj iz 2014. godine, prije finala Coppa Italie.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Rome su krenuli na gostovanje u Milano, njihovi suparnici iz Napulja prema Genoi. I onda su se susreli na autoputu. Susret je bio takve prirode da je cijela jedna traka Autostrade del Sole, glavne autoceste koja povezuje sjever s jugom, bila zatvorena. Kako prenosi RAI, do sukoba je došlo u trenutku kada su navijači Napolija primijetili onaj drugi autobus navijača Rome. I kako to već bude, stali su jedni, drugi, sukob je bio neizbježan Sudjelovalo je oko 300 navijača, a prema prvim informacijama jedan je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu.

Huligani su koristili i palice i baklje, a navodno su neki i izbodeni. Povijest sukoba navijača Rome i Napolija je poprilično duga, jedan od najgorih bio je onaj iz 2014. godine, prije finala Coppa Italie. Tada je ubijen Ciro Esposito navijač Napolija.

Video: Sukob na autoputu 

Zbog toga je navijačima Rome i Napolija općenito zabranjeno posjećivati gostujuće utakmice na međusobnim stadionima. Sukobi su se dogodili na istoj benzinskoj stanici na autocesti gdje je policija slučajno ustrijelila DJ-a i navijača Lazija Gabrielea Sandrija pokušavajući prekinuti tučnjavu između ultrasa Lazija i Juventusa 2007. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close