Žestoka borba za opstanak

VIDEO I U gradu Romea i Julije se lakše diše, Verona uzela tri boda

Noslin koji je došao iz Fortune Sittard je danas postao jedini igrač u Seria A s barem po dva gola i dvije asistencije od početka travnja mjeseca.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2024. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo zanimljiva je borba za opstanak u Italiji. Danas je super važnu pobjedu u toj borbi ostvarila Verona. Dan je za navijače Verone bio potpun nakon što su direktni konkurenti Empoli i Frosinone remizirali.

Pored toga nešto ranije su Cagliari i Lecce također igrali 1:1, pa je Verona sada na 14. mjestu, s 34 boda. Ispod su ostali Cagliari, Frosinone, Empoli s 33 odnosno 32 boda. Udinese ima 29 ali i utakmicu manje, Sassuolo je također tu, Salernitana je već otpisana.

Danas je Verona već nakon 13 minuta imala veliku prednost, Darko Lazović je preuzeo odgovornost i realizirao je penal. Fiorentina je do poluvremena uspjela uzvratiti, Castrovilli je strijelac. Jedini pravi udarac u okvir gola u nastavku rezultirao je promjenom na semaforu. Noslin je pogodio za slavlje domaćih.

Video: Verona - Fiorentina 

Noslin koji je došao iz Fortune Sittard je danas postao jedini igrač u Seria A s barem po dva gola i dvije asistencije od početka travnja mjeseca.

U 26. minuti dvoboja Mina koristi gužvu nakon kornera pred golom Leccea i donosi prednost Cagliariju. Ovaj gol je za razliku od onoga iz 17 minute priznat. Gaetano je pokvario dobro poluvrijeme svoje ekipe, skrivio je crveni karton pa se Cagliari morao braniti do kraja utakmice. I nije izdržao. Crnogorski internacionalac Krstović je zabio za 1:1 u 84. minuti.

Nakon primljenog gola, domaći su opasno živjeli, strašno opasno. Gosti su kreirali četiri dobre prilike, dvije koje su imali Nicola Sansone i Marin Pongračić su bile najbolje, ali je okvir gola bio saveznik Scuffeta i njegove ekipe.

Video: Cagliari - Lecce 

Empoli i Frosinone su svoju utakmicu odigrali bez golova.

Kopirati
Drag cursor here to close