Messi vs Ronaldo

VIDEO I Publika uživala, devet golova postignuto

Kada već nisu mogli direktno kroz klubove, ni reprezentacije, onda je osmišljena utakmica u kojoj će se PSG-u suprotstaviti zvijezde Al Nassra i Al Hilala kao momčad Riyadh All-Stars.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2023. u 01:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za novac se može sve, pa u tijeku sezone organizirati neku utakmicu koja je ustvari čista ekshibicija. Utakmica za koju su cijene karata išle u nebo. Jer su igrali jedan protiv drugog Messi i Ronaldo.

Kada već nisu mogli direktno kroz klubove, ni reprezentacije, onda je osmišljena utakmica u kojoj će se PSG-u suprotstaviti zvijezde Al Nassra i Al Hilala kao momčad Riyadh All-Stars. Za koju su između ostalih zaigrali Gustavo, Martinez, Marega predvođeni Ronaldom.
S obzirom na rezultat, broj izmjena, to je bila prava revijalna utakmica u kojoj je publika uživala.

Već u petoj minuti su Parižani poveli nakon efektnog dodavanja Neymara za Messija. U 34. minuti je Cristiano Ronaldo realizirao penal za 1:1.Marquinhos je osigurao novu prednost gostima, ali je još jednom sve vratio na početak Ronaldo do poluvremena. Do odlaska u svlačionice Neymar je zapucao penal, dok je utakmicu upotpunio Bernat crvenim kartonom.

Početnih 15-ak minuta drugog dijela pripalo je Mbappéu. Prvo je u 53. minuti izvozao pola obrane domaćih pa je onda uposlio natrčalog Sergija Ramosa za 3:2, da bi u 60. pogodio i iz penala. Između ta dva gola došao je jedan, onaj Hyun-Soo Janga. Do kraja utakmice je za PSG još pogodio Ekitike, a za konačnih 5:4, zvijezde Al Nassra i Al Hilala, Talisca. Utakmica je odigrana na stadionu Kralja Fahda u Rijadu pred 60.000 gledatelja.

Video: PSg vs Riyadh All-Stars
Kopirati
Drag cursor here to close