Kaos na stadionu, stradalo 90 osoba

VIDEO I Neredi u Kolumbiji, rat protiv Nacionala?

Tako se, prema pisanju El Paisa, proširila i audiosnimka u kojoj se čuje kako jedan muškarac govori: "Započet ćemo rat protiv Nacionala i njegova vodstva", a nagađa se kako su ovi neredi bili upravo vezani za tu rečenicu.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2023. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kaotične slika nam stižu s stadiona Atanasio Girardot u Medellinu. Prije početka velikog derbija između Atlético Nacionala i Américe de Cali došlo je do velikih sukoba navijača i policije. Prema informacijama u tim sukobina, neredima, stradalo je 90 osoba. Navijači su prvo gađali policiju raznim predmetima, a zatim su i probili zaštitnu ogradu i ušli u krvavi okršaj s policijskim snagama, a među ozlijeđenima je navodno i 30 policajaca.

Video: Neredi na stadionu 

Povod za sukob, navodno, bio je odnos uprave Atlético Nacionala prema navijačima, a nagađa se kako su neredi i planirani, dok je utakmica u konačnici i odgođena zbog kaosa na terenu i na tribinama. Tako se, prema pisanju El Paisa, proširila i audiosnimka u kojoj se čuje kako jedan muškarac govori: "Započet ćemo rat protiv Nacionala i njegova vodstva", a nagađa se kako su ovi neredi bili upravo vezani za tu rečenicu. Atlético je trenutačno osma momčad prvenstva, dok je América de Cali na petom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close