Treće poluvrijeme

VIDEO I Nakon gužve na Tušnju podnesene prijave protiv Ziljkića i Hodžića

Prema informacijama koje dolaze iz Tuzle, Upravi policije MUP-a Tuzlanskog kantona podnesene su prijave protiv krilnog fudbalera Sarajeva Almedina Ziljkića i trenera golmana Bordo tima Ibre Hodžića.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2023. u 01:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odličnu utakmicu za naše prilike odigrali su na Tušnju Sloboda i Sarajevo. Domaćini su vodili 2:0, a onda je Sarajevo napravilo preokret. Prvo su gosti do poluvremena stigli do izjednačenja, a onda su na kraju uzeli i sva tri boda. Osim što smo vidjeli veliki preokret na Tušnju, tu je bio i pravi prolom oblaka, ali i gužva koja se stvorila nakon utakmice.

Do problema je došlo kada su igrači Sarajeva krenula prema tribini na kojoj su se nalazili gostujući navijači. Međutim u tim trenucima su pojedini igrači Sarajeva ušli u verbalni duel sa navijačima slobode, između ostalog u gužvi se našao Almedin Ziljkić. Stvorila se gužva u kojoj se našla nekolicina igrača Sarajeva uz ljude iz stručnog štaba na jednoj strani dok su na drugoj bili pojedinci iz osiguranja.

Video: Gužva na Tušnju 

Gužva sa terena se prebacila ispred svlačionica, ali se situacija na kraju smirila. Prema informacijama koje dolaze iz Tuzle, Upravi policije MUP-a Tuzlanskog kantona podnesene su prijave protiv krilnog fudbalera Sarajeva Almedina Ziljkića i trenera golmana Bordo tima Ibre Hodžića. Nije poznato da li je još netko zaradio prijavu, a u narednim danima bi situacija trebala biti jasnija, vidjet ćemo u kojem pravcu će stvar ići.

Kopirati
Drag cursor here to close