Prvi strijelac mađarske lige

VIDEO I Kenan Kodro potpisao za Ferencvaroš

Čelnici Ferencvaroša su zapamtili Kenana kao igrača koji je u utakmici protiv svog novog kluba u kolovozu 2023. godine bio dvostruki strijelac.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2024. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajne partije Kenan Kodre u dresu Fehérvára nisu mogle proći nezapaženo. Kodro koji se oprostio od reprezentacije BiH je trenutačno prvi strijelac Mađarske lige s 11 golova u 17 nastupa, dok je od trenutka dolaska u Fehérvár upisao 88 nastupa te je postigao 44 gola uz 9 asistencija.

Sada će karijeru nastaviti u Ferencvarošu kojeg s klupe vodi Dejan Stanković, čiji dres još uvijek nose Eldar Ćivić, Amer Gojak, Muhamed Bešić i Stjepan Lončar. Kenan je imao ugovor koji ističe na kraju sezone, Ferencvaroš ga je mogao dovesti besplatno, ali se očito treneru Stankoviću žurilo.

Video: Kodro nakon potpisa 

Čelnici Ferencvaroša su zapamtili Kenana kao igrača koji je u utakmici protiv svog novog kluba u kolovozu 2023. godine bio dvostruki strijelac. Do dolaska u Mađarsku, Kodro je igrao Real Sociedad, Osasunu, Mainz, Grasshoppers, Kopenhagen, Athletic Bilbao i Real Valladolid. U ovom trenutku je Ferencvaroš trenutačno na drugom mjestu, ima samo bod manje od PAKS-a. Kodri neće biti lako s obzirom na konkurenciju koja ga čeka u ekipi Ferencvaroša.

Tamo su Nguen, Pešić, sjajni Barnabas Varga, Marquinhos, Lisztes, Traore, Kwabena. Prema informacija koje dolaze iz Mađarske, navodno je Ferencvaroš platio 600.000 eura obeštećenja.

Kopirati
Drag cursor here to close