Na utakmici protiv Nijmegena

VIDEO I Igrači Feyenoorda na utakmici imali 27 udaraca u okvir gola

Jedan statistički podatak je obilježio ovaj susret, Feyenoord je imao u utakmici 50 udaraca, od toga 27 u okvir, a u posljednje dvije utakmice (prošla protiv PSV-a u Eredivisie u remiju 2:2) imali su 85 udaraca na gol. Prosto nevjerojatno.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2023. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatnu utakmicu osmine finala Kupa Nizozemske odigrali su Feyenoord i NEC Nijmegen. Gosti su vodili 0:2 do 90.minute, ali su onda u završnici primili dva gola.

Prvo je u 90. minuti Kokcu iz jedanaesterca smanjio na 2:1, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade pogodio Paixao za izjednačenje 2:2. Prije jedanesterca crveni karton je dobio gostujući igrač Sandler u 89. minuti. Međutim, tu nije kraj uzbuđenjima. Gosti ponovo vode u produžetku golom Bruijna Dvije minute kasnije Gimenez je pogodio za 3:3 da bi Dilrosun u 116. minuti doveo Feyenoord u prvo vodstvo na utakmici.

Ni tu nije bio kraj – Bruijn je u 118. minuti pogodio za 4:4 i penale. U sudačkoj nadoknadi Feyenoord je pogodio svih pet puta, a Bronkhorst je postao tragičar gostiju promašajem u četvrtoj seriji.

Jedan statistički podatak je obilježio ovaj susret, Feyenoord je imao u utakmici 50 udaraca, od toga 27 u okvir, a u posljednje dvije utakmice (prošla protiv PSV-a u Eredivisie u remiju 2:2) imali su 85 udaraca na gol. Prosto nevjerojatno. Feyenoord sa klupe vodi Arne Slot, a njegov prvi pomoćnik je Mostarac Marino Pušić.

Video: Feyenoord - NEC
Kopirati
Drag cursor here to close