Kakav povratak

VIDEO I helikopter, mač, plašt, konj, Vidal se vratio kući

Doček je bio više nego spektakularan. Sve je počelo od dolaska helikopterom na stadion, u dresu voljenoga kluba.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2024. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern, Barcelona, Inter, Flamengo i nešto malo Athletico Paranaense. To su bili klubovima u kojima smo gledali Arturo Vidala svih ovih godina, tamo od 2007. Na kraju se u 36. godine Čileanac vratio tamo gdje je i počeo, u svoj Colo Colo.

Prije tjedan dana službeno je postao pojačanje Colo Cola, svoga matičnog kluba, a u četvrtak je predstavljen na stadionu Monumental. Bila je to prava fešta u glavnome gradu Santiagu. Na stadion se nakrcalo više od 35.000 ljudi. Doček je bio više nego spektakularan. Sve je počelo od dolaska helikopterom na stadion, u dresu voljenoga kluba.

Na terenu su ga dočekali igrači iz omladinskog pogona ali i Hugo González, jedan od najvažnijih trenera pod kojim se Vidal kalio još u kadetima. I to nije bilo sve. Arturo je dobio plašt i mač pa je tako odjeven kao pravi srednjovjekovni kralj sjeo je na konja i prošao terenom dok su mu navijači skandirali. Naravno da se Vidal obratio navijačima na stadionu:

Video: Dolazak Vidala 

"Želim zahvaliti svim ljudima koji su me dočekali i hvala Bogu što mi je dao još ovu priliku. Bilo je veoma emotivno sići i vidjeti ovakav stadion. Spektakularno. Sada se na terenu osjećam još opuštenije. Hvala vam svim srcem na tolikoj ljubavi. Nadam se da ću uspjeti da uzvratim na svakoj utakmici koju budem igrao. Nadam se da će stadion biti ispunjen tijekom cijele godine kao danas i da možemo da podignemo drugi trofej Copa Libertadores, zašto da ne?"

Colo Colo je jedini put u svojoj povijesti osvojio Copa Libertadores 1991. godine, kada su pod vodstvom Mirka Jozića u dvije utakmici bili bolji od Olimpije iz Paragvaja.

Kopirati
Drag cursor here to close