Do 2025.

VIDEO | Evo kako je Lyon obznanio povratak Lovrena

Očekuje ga nešto novo, a to je novi stadion na kojemu Lyon nastupa od 2016. poznatiji kao Groupama stadion koji je zamjenio tadašnji Gerland.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2023. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog ponedjeljka Lyon je službeno objavio povratak Dejana Lovrena. Hrvatski branič s klubom je potpisao suradnju do 2025. godine.

Prvi mandat u Lyonu hrvatski reprezentativac odradio u periodu od 2010. do 2013., a prelazak u Francusku bio mu je ujedno i prvi inozemni transfer iz zagrebačkog Dinama, pišu Sportske novosti

"Jako sam sretan što se vraćam u Lyon. Klub mi je otvorio vrata međunarodnog nogometa, to nikad neću zaboraviti. Ovdje me vežu mnoge uspomene, mnoge poveznice, posebno s predsjednikom Jeanom Michelom Aulasom, koji me uvijek podržavao. Iz Lyona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osjećaj da nisam pokazao sve. Želim svima dokazati kakav sam igrač. Moja kći rođena je u Lyonu. Uvijek kažem da mi je Lyon u srcu. Nikad nisam zamišljao da bih se mogao vratiti ovamo. Međutim, nisam dvojio niti sekunde," istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Nakon tri sezone u francuskom šampionatu, Lovren je proveo ukupno sedam godina igrajući za Southampton pa kasnije Liverpool. Od 2020. bio je član Zenita iz Sankt Petersburga, prije nego li se vratio tamo gdje je europsko putovanje za njega započelo.

Ipak, očekuje ga nešto novo, a to je novi stadion na kojemu Lyon nastupa od 2016. poznatiji kao Groupama stadion koji je zamjenio tadašnji Gerland.

Predstavljanje hrvatskog reprezentativac pogledajte u videu koji je klub objavio na svojim društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close