Nerealne scene iz Saudijske Arabije

VIDEO | Benzemu na predstavljanju dočekalo 65 tisuća navijača

Nekadašnji član madridskog Reala prije dva dana službeno je potvrdio kako je odlučio svoj nogometni put nastaviti upravo u Saudijskoj Arabiji.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2023. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Kralj Abdullah Sport City predstavljen je novi igrač Al-Ittihada Karim Benzema, kojem je nazočilo čak 65 tisuća navijača ovog kluba.

Nekadašnji član madridskog Reala prije dva dana službeno je potvrdio kako je odlučio svoj nogometni put nastaviti upravo u Saudijskoj Arabiji.

Time je francuski napadač nastavio niz prekaljenih europskih nogometnih asova koji svoje karijere nastavljaju na arapskom poluotoku.

Pravu ludnicu na tribinama izazvao je nakon što je na stadion donio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša Europe, koja mu je i više nego zasluženo pripala prošle godine.

Sjajni Francuz u Al-Ittihad stiže nakon punih 14 godina koje je proveo u Realu. U tom je razdoblju za Kraljeve odigrao 648 utakmica u kojima je zabio čak 354 gola računajući sva natjecanja.

Prethodno je također sa velikim uspjesima nosio dres Lyona. Za reprezentaciju Francuske je na 97 mečeva postigao 37 pogodaka.

Ekipa Al-Ittihada se prošle sezone domogla titule prvaka u saudijskoj Pro ligi ispred Ronaldovog Al-Nassra, a sa Benzemom u napadu će i u sljedećoj pokušati ponoviti ovaj podvig

Kopirati
Drag cursor here to close