Službeno predstavljanje

Vida zadovoljan zbog dolaska u "crne orlove": Došao sam u veliku obitelj

"Vrlo sam zahvalan predsjedniku Ormanu i Umutu Guneru zbog zanimanja koje su pokazali tijekom procesa pregovora. Bit ćemo zajedno sljedećih 4,5 godina. Uvjeren sam da će sve ići svojim putem", rekao je Vida.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2018. u 13:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida (28), koji je sa turskim prvoligašem Bešiktašom potpisao ugovor na 4,5 godina, predstavljen je danas na konferenciji za medije u Isanbulu, javlja agencija Anadolija.

Ceremoniji održanoj na stadionu Vodafone Park u Istanbulu, prisustvovao je i predsjednik istanbulskog kluba Fikret Orman. On je tom prilikom istaknuo kako je hrvatski stoper bio na meti velikog broja klubova, no Vida je ipak odabrao Bešikaš.

"Danas smo veoma sretni. Dobili smo jednog karakternog igrača. S Vidom smo imali priliko sastati se u jednom vrlo kratkom periodu, no naš odnos je tada postavljen na vrlo stabilne temelje. Ima je brojne ponude, i od klubova iz Turske. No, on je rekao: "Dao sam riječ Bešiktašu i ne želim igrati za bilo koji drugi klub". Ja mu se najiskrenije zahvaljujem na tome", poručio je Orman.

Orman nije želio otkriti tko je još želio Vidu od klubova iz Turske, te je dodao:

"Siguran sam da će u Bešiktašu doživjeti samo lijepe trenutke. Njegov dolazak će usrećit i naše navijače. Nadamo se da će karijeru okončati u Bešiktašu."

Vida je također izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u "crne orlove".

"Vrlo sam zahvalan predsjedniku Ormanu i Umutu Guneru zbog zanimanja koje su pokazali tijekom procesa pregovora. Bit ćemo zajedno sljedećih 4,5 godina. Uvjeren sam da će sve ići svojim putem", rekao je Vida.

Istaknuo je kako je imao priliku ranije igrati protiv novih suigrača.

"Igrao sam protiv nogometaša Bešiktaša i na reprezenativnim, ali isto tako u utakmicama Lige prvaka. Sa Lensom smo igrali zajedno u Dinamo Kijevu, Mitrović (Matej) je moj kolega iz reprezentacije. Kao što je i predsjednik istaknuo, došao sam u jednu veliku obitelj", poručio je Vida.

Vida nije štedio ni pohvale na račun navijača Bešiktaša, što je prokomentirao riječima:

"Kada smo došli ovdje sa Dinamo Kijevom, nisam čuo svog uaigrača koji je od mene bio daleko svega dva metra. Zaista Bešiktaš ima nevjerojatne navijače. Sa nestrpljenjem očekujem trenutak kada ću izaći pred njih."

Osvrnuo se i na predstojeću utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna iz Munchena, te poručio kako će biti teška utakmica. No, za Bešiktaš to ne bi trebao biti veliki problem, jer, kako je rekao, to je klub koji ima jasne ciljeve, vrlo kvalitetnu ekipu i trenera.

Vida je profesionalnu nogometnu karijeru započeo 2006. godine u ekipi Osijeka, nakon toga je nastupao za Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb i Dinamo Kijev. Od 2010. godine nosi dres hrvatske A reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close