Ista poruka, drugi put

Nova snimka: Vida pod novom istragom FIFA-e?!

Brojni su svjetski mediji objavili kako je hrvatski obrambeni igrač suočen s istragom iz istog razloga kao i prvi put što je zabilježeno na drugom video-zapisu na kojem, uz Ivicu Olića nazdravlja pivom za pobjedu i Ukrajinu.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2018. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prve istrage zbog videa koji je nastao nakon utakmice Rusija - Hrvatska poslije koje je Domagoj Vida prošao samo uz upozorenje, a Ognjen Vukojević kažnjen od FIFA-e s 15.000 franaka i otkazom od strane HNS-a, protiv hrvatskog nogometaša pokrenuta je nova istraga.

Brojni su svjetski mediji objavili kako je hrvatski obrambeni igrač suočen s istragom iz istog razloga kao i prvi put što je zabilježeno na drugom video-zapisu na kojem, uz Ivicu Olića  nazdravlja pivom za pobjedu i Ukrajinu.

Domagoj Vida bio je pod istragom Svjetske nogometne federacije zbog video snimke na kojoj zajedno s Ognjenom Vukojevićem pobjedu posvećuje kijevskom Dinamu i Ukrajini. FIFA nije kaznila Vidu već je sve prošlo uz upozorenje.

Sport Klub objavio je kako je razlog jednostavan: Članak 54. Disciplinskog pravilnika FIFA-e navodi da će biti kažnjeni oni koji u sport miješaju politiku.

Kao kazna se navodi moguća suspenzija ili novčana kazna. Ipak, uvjet za kažnjavanje je da do "incidenta" dođe na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close