Sloboda

Veselinović: Zrinjski je najbolji bh. tim, ali možemo ih srušiti na Tušnju

Sport / Nogomet | 10. 11. 2016. u 12:59 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši tuzlanske Slobode danas oko 17.30 sati otputovat će na petodnevne pripreme u Etnoselo Stanišići kod Bijeljine.

Tuzlacima u idućem, 16. kolu Premijer lige na Tušanj dolazi lider Zrinjski, ekipa koja suvereno vlada bh. nogometnim terenima već drugu sezonu.

“Slažem se da su najkvalitetnija ekipa domaće lige. Imaju, kako se obično kaže, i glavu i rep. Dvije godine su zajedno, uigrani su, u rotaciji imaju veći broj kvalitetnih igrača. Ipak, na Tušnju nitko nije favorit pa tako ni za njih nema prolaza. Uvjeren sam da možemo srušiti lidera, kao što smo uspjeli i u prošloj sezoni”, kaže napadač Tuzlaka Mladen Veselinović.

Trener Vlado Jagodić želi tokom mini priprema odmoriti i osvježiti igrače, a neke od njih i igrački 'razbuditi'. Jedan od onih koji bi Mostarcima mogli zadati dosta problema, svakako je Veselinović, iako njegova forma nije na nivou prošle sezone.

“Ozljeda me spriječila da igram više i bolje, došlo je do pada forme. Ima i umora, jer smo zbog nastupa u Europskoj ligi krenuli već 10. 6., a igramo non-stop. Nije lako, jer je bilo turbulencija i u klubu. Ali, na posljednjih nekoliko utakmica vratio sam se. Kriza je prošlost i igramo sve bolje”, navodi igrać Crveno-crnih. 

U posljednje vrijeme spominjao se njegov odlazak s Tušnja, ali on je to ovom prilkom demantirao...

“Ugovor sa Slobodom mi ističe idućeg ljeta i logično je da razmišljam o tome gdje ću nastaviti karijeru i može li mi drugdje biti bolje. Nije točno da odlazim i moje misli su isključivo vezane za Slobodu i prvenstvo. Od dolaska trenera Jagodića idemo uzlaznom putanjom i vjerujem da ćemo igrati Ligu za prvaka”, zaključio je Veselinović. 

Sloboda će se u Etnoselu Stanišići pripremati do ponedjeljka.

Kopirati
Drag cursor here to close