Povratnik u Sarajevo

Velkoski: Uz pomoć navijača možemo do pobjede

Sport / Nogomet | 02. 07. 2017. u 15:28 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Makedonski nogometaš Krste Velkoski, povratnik u redove FK Sarajevo, koji je sredinom prošlog tjedna potpisao dvogodišnji ugovor s ''Bordo'' momčadi, smatra da klub s Koševa može proći moldavsku Zariju u okviru prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu.

Sarajevo je poraženo u gostima rezultatom 2:1, ali je Velkoski, koji nije putovao u Moldaviju, optimističan uoči uzvrata na Koševu.

''Drugo poluvrijeme smo odigrali odlično i stvarali veliki broj prilika. Pred našim navijačima možemo doći do pobjede i pozivam ih da dođu u što većem broju na stadion'', rekao je Velkoski.

On je u dresu Sarajeva pružao zapažene igre, u svojoj dosadašnjoj karijeri odigrao je puno europskih susreta. Kako govori, dvije utakmice u dresu Sarajeva su mu ostale u posebnom sjećanju.

''Posebna je draž igrati europske utakmice i boriti se za prolazak u svaku sljedeću rundu. Bio sam sudionik učesnik playoffa u nekoliko navrata, a posebno bih izdvojio naše utakmice protiv Atromitosa i Borussije Mönchengladbach, gdje smo nošeni sjajnom podrškom s tribina ostvarili odličan rezultat u Ateni i priredili jednu čudesnu noć na Koševu pred 30.000 gledatelja protiv favoriziranog kluba iz Njemačke'', zaključio je Velkoski.

Sarajevo dočekuje uzvratni susret protiv Zarije 6. srpnja na stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" s početkom u 20.00 sati, priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close